lördag 2 februari 2013

Bra lärare förtjänar bra skolpolitik

Debatten om skolans förutsättningar drivs av alla etablerade partiet. Folkpartiet har med sitt starka fokus på skolan de senaste åren visat vägen till en utveckling som på sikt skall leda till en generellt sett bättre skola för hela sverige och alla barn. Inte bara några enstaka intiativ utan förbättringar inom allt och för alla.

Förutsättningarna för att lyckas tror jag finns, bland annat därför att Folkpartiet har väldigt många aktiva politiker som också arbetar eller arbetat inom skolan. Erfarenhet och kompetens saknas inte hos oss  OCH ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR ATT FÖRSTÅ !

Folkpartiet kritiseras ibland för att var ett lärarparti men har någon funderat på vad motsatsen hade varit. Ingen erfarenhet ingen kompetens inom ett område som de flesta av oss tror blir avgörande för vår framtid. Kunskapssamhällets fundament, byggs i skolan. Bra byggen tar tid men arbetet är påbörjat. Låt oss slippa höra inkompetens och fördomar på skolområdet, vi har sett resultatet och försöker nu korrigera gamla misstag efter amatörernas afton inom skolpolitiken.
Sossar och moderater, bort med tassarna !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar