onsdag 20 augusti 2014

Moderaterna svarslösa

Igår var det företagardebatt mellan partierna i Vellinge kommun. Folkpartiet gick hårt åt Moderaternas svängning från ett företagarparti till maktparti utan rötter.

För varför motsätter sig Moderaterna att:


  • Arbetsrätten moderniseras
  • Sjuklöneansvaret avvecklas
  • Värnskatten avskaffas



Vi frågar men får som vanligt inga svar. Hur skall moderaterna denna gång bortförklara sig?

I kommunen är Vellingemoderaterna påväg att ännu en gång slarva bort skattepengar. Först bygger man Falsterbo strandbad, en av kommunens dyraste lokaler. Nu vill man spä på med ännu ett statligt åtagande. Ett naturum för fågelskådare, byggt på taket till Strandbaden. Hur detta skall undgå att drabba skattebetalarna får vi inga svar på. Vi vill att staten via länsstyrelsen uppför ett naturum, om de anser sig ha råd, men inte finansierat av skattebetalarna i Vellinge kommun och inte på strandbaden.

Folkpartiet vill skapa ett svenskt Louisiana. I Falsterbo. I Strandbaden. Vi har ett arv att förvalta från Josef Frank, och på detta bygger vi något unikt som fungerar inte bara under sommaren utan året runt.

Vi säger JA till idéerna kring SPA och Hotell i Höllviken. Kombinationen med ett svenskt Louisiana och ett SPA Hotell i världsklass gör att 1+1 blir mer än 2.

Varför vill inte moderaterna detta?
 Fundera på det den 14 Sept

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar