måndag 31 december 2012

Nyårslöften från Folkpartiet i Vellinge

Med bara några timmar kvar av det gamla året känns det bra att summera och reflektera över det som varit, för att ta kraft mot allt det nya. Här kommer några nyårslöften från Folkpartiets Ordförande i Vellinge kommun:
1. Alla skall kunna gå på musikskolan om de vill. Höga avgifter skrämmer bort många som har ett musikintresse.Skärpning kommunfullmäktige!
2. Alla skall lyckas i skolan.Att börja livet med ett misslyckande är inte så vi vuxna tar ansvar för framtiden. Hjälp alla barn lyckas på sitt sätt.
3.Miljö och boende går hand i hand. Vi måste skapa en hållbar uteckling av olika boendeformer i Vellinge Kommun. Vi vill inte bli ett paradis för bara medelålders. Värna vår natur genom långsiktig planering och finansiering
4.Vellinge får Sveriges bästa flyktingmottagning. Alla får jobb och kan bidra då kan SD lägga ner.
5. Sveriges bästa skolmat även på äldreboendet. Skånsk mat i världsklass ger gladare unga och äldre

GOTT NYTT 2013 !

15 kommentarer:

  1. punkt 4.
    GENIALT! "Alla får jobb"
    Att ingen har kommit på detta tidigare...

    Kanske för att efterfrågan på Somaliska/Afghanska analfabeter är hyfsat låg inom den privata sektorn?
    Men förstås, med skattefinansierade jobb är allt möjligt. Vellingeborna har ju rykte om sig att vilja betala mycket i skatt, ha ha.

    SvaraRadera
  2. Ni Liberaler är så naiva. Ni tror att er "godhet" ska rädda världen. När ska ni vakna och se verkligheten?
    Fattar ni inte att dessa asylturister lurat sig hit med allsköns snyfthistorier? Nu kommer de till Vellinge för att bli försörjda, antagligen i flera generationer.
    Med hjälp av bidrag och kriminalitet kommer de kosta Vellingeborna miljoner varje år...per person.
    Ni fördärvar det här landet. En dag hoppas jag ni kommer att få stå till svars för vad ni gjort.

    SvaraRadera
  3. LYCKA TILL i Vällinge! Ska bli intressant hur ni ska få 100% av befolkningen i arbete, speciellt analfabeter från Somalia. Detta har ingen lyckats med i hela världen genom historien så Vällinge blir antingen historiska eller ett gott skratt. Tiden avgör...

    SvaraRadera
  4. Thosell lär inte få vara kvar efter nästa val - dét är helt säkert - att vara så där naiv kan väl inte en yrkespolitiker vara?

    Elle kan han? Det är ju vindar som både FP och C upplever - stark motvind ökande till storm - och då blåsar deras konstiga och naiva åsikter helt bort, tillsammans med partierna.

    SvaraRadera
  5. Det här är lysande satir, kul att ni vågar driva med er själva!

    SvaraRadera
  6. Tillhör de 20 % invandrare som är medlemmar i SD. Röstat på lurendrejeripartiet FP tidigare. Ångrar inte en enda sekund mitt stöd till SD.

    SvaraRadera
  7. Grattis Vellinge.
    Med sådana politiker kan det bara bli bättre.

    SvaraRadera
  8. Finns snart inte en enda frisk människa som tar er på allvar. Det är uppenbart att hissen inte går hela vägen upp hos många politiker.

    SvaraRadera
  9. Döp om FP till tomtepartiet, där har dom önskedrömmar vill jag mena!

    SvaraRadera
  10. Konstigt att Herr Thorsell glömde ett minst lika viktigt löfte:

    De flesta väljare vill ju att det ska vara vackert väder. Och det är ju lika realistiskt och lätt att uppfylla som övriga löften på listan.

    Men vet man att man helt saknar inflytande är det ju lätt att lova allt möjligt.

    SvaraRadera
  11. Dags för Vellinge Kommun att börja ta bort kommentarerna här i andan av gammal god Vänster censur...Kommentarerna här blev ju inte vad kommunen tänkt sig gissar jag...

    SvaraRadera
  12. Bara en liten fråga, exakt HUR ska ALLA få arbete??? Vem ska anställa ALLA??? Eller ska ni helt enkelt höja skatterna i kommunen dramatiskt så alla som är arbetslösa får jobb inom kommunen betalda av skattepengar, eller hur ska det realistiskt gå till??? Folk är nog rätt intersserade av praktiska, konkreta lösningar och inte bara utopi i ett skriftligt manifest...

    SvaraRadera
  13. Jag vill bara önska Vellinge kommun lycka till med den inkommande vågen av kriminalitet, gruppvåldtäkter, rasistiska inslag gentemot svensken osv. Det kan inte tänkas så att herr Henrik Thorsell lider utav en för naiv och icke korrekt världsbild, som skall realiseras på de stackars inte ont anades svenskar i Vellinge...

    Jag röstar på SD 2014 för jag bryr mig om Sverige, mvh arbetsinvandrad fransman.

    SvaraRadera
  14. Detta var ju en klockrent uttalande från en FP=Flumpartiet politiker.Om alla invandrare skall ha jobben måste det ju innebära att Svenskarna får sparken?? Lysande sickan-jag har en plan,hahaaaa

    SvaraRadera
  15. Grattis Folkpartiet! Ni måtte vara raketforskare hela bunten! Nu är det bara att skrida till verket!

    SvaraRadera